وبلاگ رسمی علی ترکاشوند | ||||
|
برچسبها:
برچسبها:
یک پیرمرد بازنشسته خانه ی جدیدی در نزدیکی یک دبیرستان خرید. یکی دو هفته ی اول همه چیز به خوبی و خوشی گذشت تا این که مدرسه ها باز شد. در اولین روز مدرسه پس از تعطیلی کلاس ها ۳ تا پسر بچه در خیابان راه افتادند و در حالی که بلند بلند با هم حرف می زدند هر چیزی که در خیابان افتاده بود شوت می کردند و سروصدای عجیبی به راه انداختند. این کار هر روز تکرار می شد و آسایش پیرمرد مختل شده بود. این بود که پیرمرد تصمیم گرفت کاری بکند. روز بعد که مدرسه تعطیل شد دنبال بچه ها رفت و آنها را صدا کرد و به آنها گفت: بچه ها! شما خیلی بامزه هستید از اینکه می بینم اینقدر بانشاط هستید خوشحالم من هم که به سن شما بودم همین کار را می کردم. حالا می خواهم لطفی در حق من بکنید من روزی ۱۰۰۰ تومن به شما می دهم که بیایید اینجا و همین کار را بکنید بچه ها خوشحال شدند و به کارشان ادامه دادند. تا آنکه چند روز بعد پیرمرد به آنها گفت: ببینید بچه ها متاسفانه در محاسبه حقوق بازنشستگی من اشتباه شده و من نمی توانم روزی ۱۰۰ تومن بیشتر بهتون بدم. از نظر شما اشکالی نداره؟ بچه ها با تعجب و ناراحتی گفتند: صد تومن؟! اگه فکر می کنی به خاطر ۱۰۰ تومن حاضریم این همه بطری و نوشابه و چیزهای دیگر را شوت کنیم کور خوندی ما نیستیم! و از آن پس پیرمرد با آرامش در خانه جدیدش به زندگی ادامه داد. برچسبها: برچسبها:
برچسبها:
اینه!!!!!! ینی من امتحان دادم؟؟؟ اکثرن بعد از جلسه!!! ان شاالله سال دیگه… ای خدا…..وای خدا…… بضیا هم خواب موندن!!!! معمولن خانمها اینجوری میشن!!!! می دونستم رتبم یک میشه!!! اینه!!!!!! ینی من امتحان دادم؟؟؟ اکثرن بعد از جلسه!!! ان شاالله سال دیگه… ای خدا…..وای خدا…… بضیا هم خواب موندن!!!! معمولن خانمها اینجوری میشن!!!! می دونستم رتبم یک میشه!!! برچسبها:
نظر مراجع در مورد خواندن قنوت به زبان غیر عربی Posted: 19 Feb 2013 07:21 AM PST متن این پرسش و پاسخها به این شرح است: سوال: اگر ذکر قنوت به غیر عربی خوانده شود، وظیفه اداء میشود؟ امام خمینی(ره): در تحقق و عدم تحقق قنوت تأمل است. (احتیاط کند و به عربی بخواند یا به اعلم بعدی رجوع کند.) عروة الوثقی، ۱۴۲۰ه ق، ج۱، ص ۵۴۴، م۳ آیتالله اراکی(ره): جایز است و قنوت محقق میشود. عروة الوثقی، ۱۴۲۰ ه ق، ج۱، ص ۵۴۴، م۳ آیةالله بهجت(ره): جایز است و قنوت محقّق میشود. وسیلة النجاة، ۱۴۲۳ه ق، ج۱، ص ۲۲۰، م ۷۶۶ آیتالله تبریزی(ره): ظاهر این است وظیفه قنوتی به غیر عربی ادا نمیشود؛ اما اگر به غیر عربی خواند، نمازش صحیح است. المسائل المنتخبة، ۱۳۸۲، ص ۱۱۸، م ۳۲۲ آیتالله خویی(ره): ظاهر این است وظیفه قنوتی به غیر عربی ادا نمیشود اما اگر به غیر عربی خواند نمازش صحیح است. المسائل المنتخبة، ۱۴۱۲ ه ق، ص ۱۱۸، م ۳۲۲ آیتالله سیستانی(دام ظلّه): در تحقق وظیفه قنوتی به غیر عربی اشکال است اما اگر به فارسی دعا کرد نمازش صحیح است. المسائل المنتخبة، ۱۴۲۵، ه ق، ص ۱۵۴، م ۳۲۵ آیتالله صافی گلپایگانی(دام ظلّه): وظیفه قنوتی انجام نمیشود ولی مبطل نماز نیست. جامع الاحکام، ۱۴۱۸ه ق، ج۱، ص ۷۲، س ۲۲۴ آیتالله فاضل لنکرانی(ره): وظیفه قنوت به غیر عربی ادا نمیشود. عروة الوثقی، مع التعلیقات، ج۱، ص ۵۲۰ م ۳ آیتالله گلپایگانی(ره): وظیفه قنوت به غیرعربی ادا نمیشود. عروة الوثقی، ۱۴۲۰ه ق، ج۱، ص ۵۵۴ م ۳ آیتالله مکارم شیرازی(دام ظلّه): وظیفه قنوتی به غیر عربی محقق نمیشود. عروة الوثقی، ۱۳۸۶، ج۱، ص ۵۹۳ م ۳ آیتالله نوری همدانی(دام ظلّه): ظاهر این است وظیفه قنوتی به غیر عربی ادا نمیشود؛ اگر چه ضرری به صحت نماز نمیزند. منتخب المسائل، ۱۴۲۰ ه ق، ص ۱۲۴، م ۳۲۲ آیتالله وحید خراسانی(دام ظلّه): ظاهر این است وظیفه قنوتی به غیر عربی ادا نمیشود؛ اگر چه ضرری به صحت نماز نمیزند برچسبها:
ما......
برچسبها: برچسبها: |
|